A helikopteres Kóka elmagyarázta a helikopteres Rogánnak, hogy mi a különbség saját pénzből vagy lopott pénzből helikopterezni

politika
2016 október 17., 08:00
comments 278

Kóka Jánost, a Gyurcsány-kormány egykori vagyonos gazdasági miniszterét 2006-ban éppen Rogán Antal nevezte el helikopterügyi miniszternek.

Most, hogy Rogán Antalt is elkapta a rotor, Kóka János visszavágott. Nem kapkodta el, de íme:

photo_camera Forrás: Kóka János/Facebook

Szijjártóval szent lett a béke

Kóka nemrég saját maga mesélt arról, hogy korábban mennyire bántotta, amikor Szijjártó Péter Fidesz-szóvivőként kiállt a háza elé, és szélhámosságot kiáltott. Aztán amikor Szijjártó is házügybe keveredett, felemlegette neki, és „értette, miről beszélek.”

Sőt, nemcsak megértette, de Kóka és Szijjártó azóta szép munkakapcsolatot épített ki, Szijjártó diplomataútlevelet intézett neki, az Exim tulajdonában lévő tőkalap beszállt Kóka cégébe és üzletemberként több delegációban is elkísérte a kormányt külföldre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.