Trump nem volt elájulva a Trump szerepébe bújó Alec Baldwin alakításától

külföld
2016 október 17., 11:13

Az idei, meglehetősen lehangoló és ijesztő amerikai választási kampány kevés szórakoztató pontja közül az egyik biztosan Alec Baldwin tündöklése a Saturday Night Live-ban.

A show folyamatosan követi a politikai eseményeket és rendre Baldwin kapja Trump szerepét, elképesztően szórakoztató paródiákat összehozva. Ez itt például az első Clinton-Trump vita feldolgozása, három perc környékén indul be igazán:

link Forrás

Bár szemmel láthatólag a nézők nagyon élvezik az SNL paródiáit, azért nem mindenki ugyanannyira elégedett. Például Donald Trump, aki a legutóbbi Baldwin-szereplés után szólalt meg Twitteren:

link Forrás

A republikánus jelölt szerint az SNL ki akarja csinálni, és ideje lenne nyugdíjba küldeni ezt az unalmas és nem vicces műsort. Baldwin alakítása bűzlik, a média pedig épp elcsalja a választást.

Hasonló értékítéletekben nem akarunk állást foglalni, inkább linkeljük a második vitát is:

link Forrás

(via Vanity Fair)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.