Válságos állapotban van a légpuskával fejbe lőtt csecsemő

2016 október 17., hétfő 8:24
43

Intenzív osztályon ápolják azt a 11 hónapos csecsemőt, akit az apja lőtt fejbe légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon. A pécsi gyermekgyógyászati klinika igazgatója közölte, hogy a gyerek állapota válságos.

A csecsemőt vasárnap mentőhelikopterrel szállították a pécsi klinikára, ahol aznap idegsebészeti beavatkozást végeztek el rajta. A műtét után a kisgyermek a gyermekklinika intenzív osztályára került, most is lélegeztetésre van szüksége, állapota súlyos, válságos.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnapi közleménye szerint a mentők diszpécsere jelentette be a rendőrség ügyeletén, hogy vasárnap 12 óra körül lőtt fejsérüléssel szállítottak a siklósi kórházba egy kritikus állapotú 11 hónapos oldi kisgyermeket. A rendőrség megállapította, hogy egy 22 éves oldi férfi a lakásában figyelmetlenül rakta le a töltött légpuskáját, ami véletlenül elsült,így találta el a kisfiát. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás.(MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt