16 évet kapott a miskolci masszőrnő

Jogerősen 16 év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla kedden azt a miskolci masszőrnőt, aki megölt egy házában lakó idős asszonyt még 2011 nyarán. A táblabíróság tanácsa ezzel helybenhagyta a Miskolci Törvényszék megismételt eljárásban hozott elsőfokú ítéletét.

A vádlott masszőrként dolgozott Miskolcon. 2011 augusztusában a munkahelyén nézeteltérésbe keveredett egy, a házban lakó, 86 éves özvegy nővel, akit zavart, hogy a lakóépületbe idegenek járnak be. Az idős asszonyt azt is kifogásolta, hogy a házban elhelyezett, a masszőri tevékenységet reklámozó tábla miatt az újságos nem tudja a postaládába dobni a lapokat.

A vita eredményeként a vádlott bántalmazta a sértettet, megtaposta a bordáit, majd egy zsinórral megfojtotta. Ezután vett egy takarófóliát, a holttestet ebbe becsomagolta, ragasztószalaggal körbetekerte, majd a szépségstúdió alatti emeleten lévő iroda ajtaja elé rakta.

Másnap az irodába érkező alkalmazott értesítette a rendőrséget. A vádlott végig tagadta bűnösségét. (MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;