20 milliárd forint EU-s pénzből újítják fel a kormányhivatalokat

gazdaság
2016 október 19., 09:22
comments 74

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretéből összesen 20 milliárd forint támogatást kap a kormányhivatali rendszer, aminek 237 ingatlanját újítják fel 2018-ig – közölte Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára Zalaegerszegen.

A 2015-ig tartó európai uniós költségvetési ciklusban 14,5 milliárd forintot fordítottak a Környezet és Energia Operatív Programból (KEOP) kormányhivatali épületek korszerűsítésére, így 114 ingatlan újulhatott meg. A mostani ciklus KEHOP-forrásaiból pedig 20 milliárd forint áll rendelkezésre 237 épület energiahatékonyságot szolgáló felújítására – mondta Kovács. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.