Obama féltestvérével kampányol Donald Trump

Malik Obama Kenyában térít. Fotó: AFP /Tony KARUMBA

Malik Obama 1985 óta él az Egyesült Államokban, megírtuk már, hogy Donald Trump a kedvence, mert ő kerüli a politikailag korrekt bullshitet, és ő olyan jelölt, aki két lábbal a földön jár. Malik pénzügyi tanácsadóként dolgozik Washingtonban, de sokat jár haza Kogelóba, Kenyába is.

Malik most azt nyilatkozta, Trump meghívására ott lesz Las Vegas-ban, a harmadik elnökjelölti vitán. Malik egyébként nem hisz azokban a pletykákban, hogy az ingaltanmogul nőket molesztált, fogdosott volna, és várja, hogy előbújjanak a történeteikkel, ha ez mégis az. Trump azzal nyugtázta Malik szavait, hogy alig várja a találkozást Obama féltesójával, aki sokkal jobban képben van, mint a bátyja.

A Baracknál három évvel idősebb Malik szerint Clinton legnagyobb bűne az, hogy külügyi irányítása alatt eszkalálódott a helyzet Líbiában, és Közel-Keleten, ahol Muamar Gaddafi idejében minden szép volt és jó. Bátyjával utoljára 2015. augusztusa után, Obama kenyai látogatása után kezelt a Fehér Házban, de ez csak formális találkozó volt.

Malik egyébként próbálkozott maga is politikai pályára lépni szülőotthonában, 2013-ban elindult egy kormányzói posztért, de nem járt sikerrel. (New York Post)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;