Arra kényszerítette, hogy vásároljon be neki, majd elszaladt

bűnügy
2016 október 20., 15:31
comments 45

Keresik azt a férfit, aki augusztus 15-én 19:45-kor a X. kerületben, az Élessarok villamosmegállónál odament egy járókelőhöz, és pénzt kért. A sértett nem adott, erre a fickó megfenyegette, majd arra kényszerítette, hogy élelmiszert vásároljon neki.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Be is mentek a boltba, majd miután a – képen közelebb lévő – elkövető megkapta az árut, elszaladt. Annyit tudni róla, hogy 25-32 év körüli, 170-175 cm magas, vékony, a haja rövid, körbe nyírt, zselézett, és a bal vádliján „a Batman filmekben lévő Jokernek a feje”, az egyik alkarján pedig egy színes ábra van tetoválva – írja a police.hu. A rendőrség zsarolás miatt nyomoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.