Videó a Teréz körúti robbantó elfogásáról

bűnügy
2016 október 20., 10:02

Csütörtök délelőtt erősítették meg, hogy előző nap délután elfogták az egy hónappal ezelőtti Teréz körúti robbantás alaposan gyanúsítható férfit.

link Forrás

A Terrorelhárítási Központ vezetője, Hajdú János elmondta, szerda délelőtt kapták meg azokat az információkat a nyomozóktól, amik alapján megkezdhették a célszemély bemérését. A budapesti férfi a keszthelyi Csík Ferenc sétányon várakozott, mikor 16:09-kor lecsaptak rá a tekesek. Az elfogás után az éjjel felszállították Budapestre a gyanúsítottat, aki

mindeddig nem tett vallomást.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.