Ilyen erőszakosak a migránsok Németországban, mondja a jamaikai videóra a Pesti Srácok

Tbg
POLITIKA
2016 október 21., 13:14
comments 276

Két napja jelent meg egy cikk a Fidesz-frakció által is pénzelt Pesti Srácok honlapján, amely szerint egy németországi buliban migránsok inzultáltak egy nőt.

Erről a videóról van szó (A PS feltöltötte saját YouTube-csatornájára):

Nem is nagyon kell sokáig nézni a felvételt, hogy az emberben legalábbis némi kétely támadjon a PS által megjelölt helyszínnel kapcsolatban.

De ha kicsit körülnéz az ember az interneten, pl. a Comment:com-on, akkor hamar rájön, hogy ez a videó egy kicsivel arrébb, az amerikai konintensen készült márciusban.

A videón tehát betépett jamaikai férfiak abuzálnak egy jamaikai nőt, az esetet megírták az óceántúlon is, a jamaikai olvasók között is nagy felháborodást váltott ki.

Nem ez az első eset, hogy egy, a kormány által finanszírozott média szemenszedett hazugságokkal traktálja a nyilvánosságot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.