Kádár Tamás = a Magyar David Beckham

DIVAT
2016 október 21., 8:19
comments 126

Az a Hitetlen Tamás, aki azt képzeli, hogy a magyar foci nem mehet át csodás átváltozáson egyik évről a másikra, az nézzen Kádár Tamásra! Itt a legfrissebb képe, egy olyan sapka-szűkített prémgalléros kabát-kézfejtetkó-bőrridikül kombóval, hogy egy keményre összetekert Vogue Polska adja a másikat!

Joggal kérdezheted: ki ez a hódító metroszexuális férfi? Fura, de egy béna bábból nemrég kikelt sármos imágó.

Kádár nagy tehetségnek indult szélső védőként, hiszen egész fiatalon a Newcastle vitte el a Zalaegerszegtől, aztán mintha kicsit megrekedt volna a pályafutása. Lassúnak is tűnt, néha hibázgatott, ráadásul - most már bátran bevallhatjuk - elég bénán nézett ki.

Enyhén pufi arc, béna hajjal, ami már-már rágcsálószerű, konkrétan hörcsögös külsőt kölcsönzött neki, pedig az alapadottságai nem is voltak rosszak egyáltalán. Nem is csoda, hogy sehol sem tudott fix kezdő lenni a külföldi csapatainál, így hazakerült a Diósgyőrbe, és a huhogók már temették is volna.

Kádár azonban itthon jobban kezdett játszani, hogy 2015-ben leigazolja a lengyel Lech Poznan. És itt, illetve ekkor történt valami. Kádár kicsit eltűnt a képből, és amikor visszatért, a tétova nyominger helyett visszakaptunk egy

  1. meghökkentően dögös
  2. szuperül öltözködő
  3. hosszú hajú
  4. vékony arcú
  5. kötésig teletetovált

FÉRFIT, aki nem mellesleg az utóbbi sok év legjobb, európai szinten is értelmezhető magyar balhátvédje, akiről az a legfrissebb hír, hogy a Premier League-be visszajutni akaró Newcastle is szívesen leigazolna.

A legfontosabb külső változás persze a haja, amit megnövesztett, fényes sikerrel.

Halló, ez itt David Guetta és Cindy Lauper? Ugyan már! Kádár Tamás és az édesanyja!

Érdemes összehasonlítani, Kádár mennyivel stílusosabb a kicsit hasonlóan öltözködő, szintén táskamániás Habony Árpádnál!

Kádár ráadásul nem egyféleképp öltözködő merev divatkövető, itt például divatos motorosban nyomja, nem kevés sikerrel:

Ugyanakkor van olyan arca is, amivel gyarmatává tehetné az ELTE esztétika szakát is:

Van, aki civilben király, de focimezben nulla. Hát David Kádár pont nem ez a típus:

Na de a Központ előtt vagy a Beat on the Bratben csak nem tudna elvegyülni ez a páva a hipszterek között - kárognák az Örök Varjak, akik ennél nagyobbat természetesen nem is tévedhetnének:

Hirtelen fel kéne venni egy experimentális hiphop-lemezt? Semmi gond, szóljatok bátran a Tominak!

Kádáron minden klappol, még a tetoválásai sem a nyominger nonfig ábrák, a nyakán látható toll pedig kifejezetten menő:

Én biztos voltam benne, hogy életemben nem fogom nagy torna döntőjében látni a magyar válogatottat és sose lesz magyar focista a világszíntú kúlmezőnyben. Így dőljön meg minden előítéletem!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt