Az ázsiai utcák legszexibb emberei

internetek
2016 október 22., 19:43
comments 165

A pornóval teli internet legártatlanabb ázsiai sarkában szívek milliói dobbannak egyszerre az utca emberéért. Persze nem az utca bármelyik emberéért, hanem csak azért, aki jól néz ki. Az utóbbi egy évben Pekingtől Pakisztánig egymás után bukkantak fel a szexibbnél szexibb utca emberei, akikért legalább 15 percig rajongott az internetnek az a rajongásra hajlamos ázsiai sarka.

Az egész elég ártatlanul indult. Ha minden igaz ezzel a veszettül jóképű délkínai utcai árussal, akit egy lelkes helyi internetező fotózott le, majd töltött fel a mikroblogjára.

Az események a szexi tajvani szójaárus sráccal kezdtek felgyorsulni. Róla kiderült, hogy szabadidejében modellkedni is szokott, de ami ennél fontosabb, az ő felbukkanásával lett egyértelmű, hogy az internet igazán az utcai kajaárusoktól tud megvadulni.

Nagyon téved, aki azt hiszi, hogy csak férfiak lehetnek szexi ételárusok. Itt van például a Sertéshercegnő, szintén Tajvanról.

Akire gyors viszontválaszként megérkezett a még szexibb gyümölcsárus srác.

Tajvanról kimozdulva, de még mindig a gyümölcsnél maradva következett a Malajziai Durianárus Szexbomba. A férfi, aki talán még a duriangyümölcs legendás bűzét is feledtetni tudná.

Tajvanon ráunhattak a gyümölcsárusokra, így következhetett a McDonald's Istennője.

Miközben Malajziában már mindenki a kigyúrt édességárusról beszélt.

Az őrület továbbterjedt Ázsiában, Fülöp-szigeteken pedig egy répatermelő parasztra folyt mindenkinek a nyála.

Majd jött a Csianghszi Egyetem diáklánya, aki egy kis mellékesért az egyetem menzáján dolgozott, mellesleg pedig milliók szívét ejtette rabul.

Thaiföld a tésztaárus szexistennel nevezett.

Sajnos szélhámosok is megpróbáltak felkapaszkodni a szexivonatra. Erről a kínai fiatalemberről például kiderült, hogy bár kétségtelenül jóképű, állításával szemben nincs sok köze Buddhához.

Ma már tudjuk, hogy Ázsiában bárhol felbukkanhat egy szexbomba. Akár kínai testőrként is.

Szingapúrban pedig a repülőtéren, biztonsági emberként. Hölgyeim, ő még szingli!

A legújabb hírek szerint az őrület kitört Kelet-Ázsiából, és közeledik Európához. Ennek a pakisztáni utcai teaárusnak olyan igéző szemei vannak, hogy még az indiai nők is elolvadnak tőle.

Végül pedig ott vannak a japánok, akik ezúttal is messzebb mentek mindenkinél.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.