Bántalmazták a Kossuth téren a 24.hu riportereit

bűnügy
2016 október 23., 16:26
comments 343

Molnár Dávid, a 24.hu újságírója épp videózott egy összetűzést a sok közül a Kossuth téren, amikor hátulról valaki izomból a nyaka alá ütött.

A tudósítók szerint ezen a videón látszik az a férfi, aki rátámadt az újságíró. Ezek után ugyanő - ahogy az a lenti felvételen is látszik - szóváltásba keveredett egy másik riporterbe is, aki megpofozta.

Nem ez volt az egyetlen attrocitás: a lap egyik kolléganőjét is bántalmazták a téren. Egy férfi akkora erővel csapott a kezére a 24.hu videózó munkatársának, hogy a telefon is kirepült a kezéből.

A készülék megrepedt, és a tudósítók szerint a férfi ütött volna még, ha a közbelépő kollégák nem akadályozzák meg, hogy az incidens tovább durvuljon.

Miután a riporter felvette a már megtört készüléket a földről, egy másik férfi újra kiütötte a kezéből. Ez, írják a 24-esek, ugyanaz a férfi volt, aki a fenti felvételen szerepel, és bántalmazta a lap másik munkatársát is. (24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt