Messi a kurva anyjukba küldte el a valenciai ultrákat

Elég nagy meccs volt szombat este a Mestallában, ahol a bajnok Barcelona volt a szebb napokat látott Valencia vendége. Messi vezetést szerzett az első félidőben, de Rodrigo és Munir gyorsan fordított a másodikban, Suarez is lőtt egyet, így lett 2-2, és úgy festett ez is lesz a vége.

De a hosszabbítás utolsó percében nyertek a katalánok, miután néhány másodperccel a hosszabbítás vége előtt tizenegyest kaptak. Messi berúgta, a Barca ünnepelt, a valenciai szurkolók dühükben üveggel dobáltak, az aranylabdás argetin pedig magából kikelve őrjöngött.


A felvételen látszik, hogy műanyag palack ekkora pusztítást futballisták között még nem végzett, mint szombat este, ezzel együtt érthető az is, hogy a játékosok felkapták a vizet az eseten.

A barcások, még Luis Enrique edző is, teljesen önkívületi állapotba kerültek a flakontól, Neymar fetrengett is, Messinél pedig végleg elpattant valami: artikulálatlanul szidni kezdte a kapu mögött tomboló valenciai szurkolókat, és kurva édesanyjukat ('Hijos de Puta!').