Orbán igyekszik túlkiabálni a fütyülőket

POLITIKA
2016 október 23., 14:08
comments 308

A miniszterelnök beszédjének idejére már megtelt a színpad előtti tér, eddigre beengedtek a biztonságiak a várakozók többségét.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

Ilyen a hangulat a tér közepén:

link Forrás

A tiltakozók többsége viszont kívül rekedt, Orbán színpadra lépése az eddigi leghevesebb füttykoncertet váltotta ki körükben.

link Forrás

A tér hátulján tudósítónk szerint egy szót nem lehet hallani Orbán szavaiból. A köztévé közvetítésén viszont a fütyülést nem igazán hallani, onnan nagyon tisztán jön Orbán hangja, viszont azt is hallani, hogy nagyon hangosan beszél.

link Forrás

Orbán egy ponton utalt a tiltakozókra is, amikor arról beszélt, hogy a szovjet vezetőket ugyan elvitte az ördög, de néha visszajárnak füttyögetni.

link Forrás
photo_camera Ez megy a tér hátterében

A miniszterelnök beszédével külön, részletes cikkben foglalkozunk majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.