Orbán Viktor hangjától zengett az üres pesti flaszter

"kurvanagy volt, ahogy bőgették a viktor beszédét 20 méterenként. tisztára úgy éreztem magam, mint egy monthy python filmben"

- írja a lenti videó mellett a tumblren elefanii, és tényleg, elkeserítőbb videóból láttunk ma már bőven, fogunk is még látni eleget, de ennél szürreálisabbat, és mégis ennél beszédesebbet nem valószínű.  

A gondos szervezők előzetesen azzal számolhattak, hogy akkora népmegindulás lesz vasárnap délután, ami a Bajcsy-ig telíti az Alkotmány utcát. Egészen a kereszteződésig sűrűn kihangosítókat szereltek fel az oszlopokra, nehogy valaki lemaradjon Miniszterelnök úr ünnepi szavairól.

Végül ez a veszély nem fenyegetett, viszont aki mégis erre tévedett, helyenként többet hallhatott a beszédből, mint a Kossuth téri füttykoncert közepén.

(A címlapi Fortepan fotó az Alkotmány utca és a Szemere utca kereszteződésében készült, valamikor azokban az években, amikről a kormányfő a felvételen beszél.)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.