Orbán Viktor hangjától zengett az üres pesti flaszter

POLITIKA
2016 október 23., 16:57

"kurvanagy volt, ahogy bőgették a viktor beszédét 20 méterenként. tisztára úgy éreztem magam, mint egy monthy python filmben"

- írja a lenti videó mellett a tumblren elefanii, és tényleg, elkeserítőbb videóból láttunk ma már bőven, fogunk is még látni eleget, de ennél szürreálisabbat, és mégis ennél beszédesebbet nem valószínű.  

link Forrás

A gondos szervezők előzetesen azzal számolhattak, hogy akkora népmegindulás lesz vasárnap délután, ami a Bajcsy-ig telíti az Alkotmány utcát. Egészen a kereszteződésig sűrűn kihangosítókat szereltek fel az oszlopokra, nehogy valaki lemaradjon Miniszterelnök úr ünnepi szavairól.

Végül ez a veszély nem fenyegetett, viszont aki mégis erre tévedett, helyenként többet hallhatott a beszédből, mint a Kossuth téri füttykoncert közepén.

(A címlapi Fortepan fotó az Alkotmány utca és a Szemere utca kereszteződésében készült, valamikor azokban az években, amikről a kormányfő a felvételen beszél.)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.