Orbán Viktor hangjától zengett az üres pesti flaszter

2016 október 23., vasárnap 16:57
208

"kurvanagy volt, ahogy bőgették a viktor beszédét 20 méterenként. tisztára úgy éreztem magam, mint egy monthy python filmben"

- írja a lenti videó mellett a tumblren elefanii, és tényleg, elkeserítőbb videóból láttunk ma már bőven, fogunk is még látni eleget, de ennél szürreálisabbat, és mégis ennél beszédesebbet nem valószínű.  

A gondos szervezők előzetesen azzal számolhattak, hogy akkora népmegindulás lesz vasárnap délután, ami a Bajcsy-ig telíti az Alkotmány utcát. Egészen a kereszteződésig sűrűn kihangosítókat szereltek fel az oszlopokra, nehogy valaki lemaradjon Miniszterelnök úr ünnepi szavairól.

Végül ez a veszély nem fenyegetett, viszont aki mégis erre tévedett, helyenként többet hallhatott a beszédből, mint a Kossuth téri füttykoncert közepén.

(A címlapi Fortepan fotó az Alkotmány utca és a Szemere utca kereszteződésében készült, valamikor azokban az években, amikről a kormányfő a felvételen beszél.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt