Óriásit vonult lengyel barátaival a CÖF

POLITIKA
2016 október 23., 13:30
comments 130

A meghívó szerint nagyjából 300 lengyel civil aktivistával ünnepelt a Bém téren a Békemenetet szervező Civil Összefogás Fórum. A magyar forradalom mellett megemlékeztek a poznani felkelésről is. Az MTI által hozott kép szerint

"a két jó barát őrzi Európát"

feliratú molinóval vonult tömeget Csizmadia László, a CÖF egyik vezéralakja vezette, viszont némi aggodalomra ad okot, hogy se a szellemi vezető Bayer Zsolt, se a Demokratát főszerkesztő Bencsik András, és még a mindig elsősorban menetelő Fritz Tamás politológust sem látni a sorok közt.

Csizmadiáék már átvonultak a Kossuth tér felé, hogy ott duzzasszák az Orbán Viktorra váró ünnepi tömeget.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.