Szomorú látvány: ennyire lecsúszott Scarlett Johansson

Egykor jó nevű hollywoodi filmsztár volt, most meg pattogatott kukoricát árul Párizsban. 31 éves korára ide jutott Scarlett Johansson.

A magából kifordult Johansson éppen alamizsnáért könyörögve hoz kellemetlen helyzetbe egy vevőt (Fotó: Benjamin Cremel / AFP)

Na jó, ez így túlzás. Az MTI szerint valójában csak ennyiről van szó: pattogatott kukoricát árusító boltot nyitott Párizsban Scarlett Johansson amerikai színésznő, aki az első napon, szombaton maga is a pult mögé állt eladóként kötényt és kék-fehér csíkos matrózblúzt viselve.

A főleg amerikai ízeket kínáló Yummy Pop popcornboltot francia férjével, Romain Dauriac-kal közösen nyitotta „a felkapott Marais bohémnegyedben”, az üzletet a hétköznapokban a férj húga működteti. A megnyitón százak tolongtak a rue de Sicile utcában lévő üzlet előtt, bár ünnepélyes megnyitót nem tartottak. Johansson szerint talán majd később ünnepelnek, akkor, ha sikeres lesz a vállalkozás.

A közleményük szerint amerikai filmszínésznő önmaga és családja régi álmát valósította meg azzal, hogy „elhozták kedvenc amerikai ízeiket kedvenc európai városukba”. Scarlett Johansson párizsi popcornboltjában különleges ízesítésű, közte tengerisó-, olívaolaj-, cheddar-, eper- és tejszínhabízű pattogatott kukoricát árulnak, de megkóstolható a színésznő kedvence, a szarvasgombás-parmezános-zsályás popcorn is. Az ízek évszakok szerint váltakoznak, a kínálatot Will Horowitz New York-i séf állítja össze.