Elindult a sípolás a Kossuth téren

politika
2016 október 23., 11:12
comments 428
photo_camera Fotó: Plankó Gergő (444)

Az emberek fele fütyül, a másik fele ordibál, hogy szégyelld magad, jelenti helyszíni tudósítónk. Van már, akinek kiverték a szájából a sípot. Többen számoltak be lökdösődésekről, csoportos összeszólalkozásokról.

A Kettős Mérce rögzített is egy kisebb lökdösődést:

A tiltakozók nem egyetlen magban gyülekeznek, ezért a tömeg több pontján alakultak ki viták, ordibálások. Hangos "Tolvaj Fidesz!" - kiáltásokról is beszámoltak tudósítóink. A biztonsági őrök a tömeg közepén is jelen vannak.

A sípolókat Juhász Péter ellenzéki politikus hívta a térre, Juhászt magát viszont a teret körbevevő Valton Securitys biztonságiak nem engedték be.

Amikor épp nem szól hangos zene, simán hallani a sípszót a színpadon is.

A Duna TV közvetéséből is látni, hogy a műsor elején még mindig nagyon kevesen voltak a színpad előtti téren, a lassú beengedés miatt sokan torlódtak fel, itt történtek az imént említett esetek is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt