Sikoly-maszkos férfi tartja rettegésben Sárbogárdot

bűnügy
2016 október 25., 08:07
comments 60

"...a Szabadság utca előtt állta útját kedden egy nőnek és egy férfinek az ijesztő alak, aki bokáig érő fehér leplet öltött magára, kapucnit és egy sikoly maszkot is húzott (...) nem tett semmit a félelemkeltésen kívül, mielőtt autóval elhajtott a helyszínről"

- indul a feol.hu beszámolója a sárbogárdi paráról. Az eset annyira felzaklatta az érintetteket, hogy meg sem álltak a rendőrségig, és miután feljelentették az ismeretlen tettest, a rendőrség garázdaság szabálysértés miatt indított eljárást.

A Bors már úgy tudja, hogy azért ennél több történt, és az álarcos valójában egy "bokorból és ijesztett meg két járókelőt".

A bulvárlap szerint Sárbogárdot átjárja a rettegés, és Facebook-posztok alapján nem elszigetelt esetről van szó: a beöltözött férfi egy kislányra is rátámadt az utcán, egy másikat pedig egészen hazáig követett.

A helyiek ezért őrjáratot szerveznek, hogy elfogják a garázdát, aki maszkban portyázik a város utcáin. (Bors/Feol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.