Magyar Narancs: A Borsot is vinné a Fidesz

A csütörtökön megjelenő hetilap beharangozója szerint a kormányközeli médiaemberek nem érik be a TV2, az Origo és a Mediaworks bekebelezésével, még be sem fejeződött a Népszabadságot bezáró kiadóvállalat átállítása, már "tárgyalások" zajlanak a maradék néhány nem Fideszhez bekötött médiavállalat beszántásáról is.

A következő préda a Kajmán-szigeteken bejegyzett Radio Bridge Media tulajdonában álló Lapcom Zrt. lehet. A Lapcom portfóliójához tartozik az egyik legnagyobb bulvárlap, a Bors, a két nagy példányszámú nem országos napilap, a Kisalföld és a Délmagyarország, és további néhány kisebb elérésű hetilap illetve magazin.

A Narancs szerint "egy delegáció már ki is utazott Londonba, hogy az eladásról tárgyaljon a Lapcom tulajdonosaival", a regionális lapok tulajdonosait már "környékezi a Fidesz", és az operációval összefügghet az is, hogy múlt héten nyilvános lett: Pallagi Ferenc bulvárpápa, a Lapcom nagyhatalmú vezetője 10 év után távozik a cégtől. (Magyar Narancs)

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.