Magyar Narancs: A Borsot is vinné a Fidesz

Média
2016 október 26., 08:26
comments 192

A csütörtökön megjelenő hetilap beharangozója szerint a kormányközeli médiaemberek nem érik be a TV2, az Origo és a Mediaworks bekebelezésével, még be sem fejeződött a Népszabadságot bezáró kiadóvállalat átállítása, már "tárgyalások" zajlanak a maradék néhány nem Fideszhez bekötött médiavállalat beszántásáról is.

A következő préda a Kajmán-szigeteken bejegyzett Radio Bridge Media tulajdonában álló Lapcom Zrt. lehet. A Lapcom portfóliójához tartozik az egyik legnagyobb bulvárlap, a Bors, a két nagy példányszámú nem országos napilap, a Kisalföld és a Délmagyarország, és további néhány kisebb elérésű hetilap illetve magazin.

A Narancs szerint "egy delegáció már ki is utazott Londonba, hogy az eladásról tárgyaljon a Lapcom tulajdonosaival", a regionális lapok tulajdonosait már "környékezi a Fidesz", és az operációval összefügghet az is, hogy múlt héten nyilvános lett: Pallagi Ferenc bulvárpápa, a Lapcom nagyhatalmú vezetője 10 év után távozik a cégtől. (Magyar Narancs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.