Magyar Narancs: A Borsot is vinné a Fidesz

2016 október 26., szerda 8:26
193


A csütörtökön megjelenő hetilap beharangozója szerint a kormányközeli médiaemberek nem érik be a TV2, az Origo és a Mediaworks bekebelezésével, még be sem fejeződött a Népszabadságot bezáró kiadóvállalat átállítása, már "tárgyalások" zajlanak a maradék néhány nem Fideszhez bekötött médiavállalat beszántásáról is.

A következő préda a Kajmán-szigeteken bejegyzett Radio Bridge Media tulajdonában álló Lapcom Zrt. lehet. A Lapcom portfóliójához tartozik az egyik legnagyobb bulvárlap, a Bors, a két nagy példányszámú nem országos napilap, a Kisalföld és a Délmagyarország, és további néhány kisebb elérésű hetilap illetve magazin.

A Narancs szerint "egy delegáció már ki is utazott Londonba, hogy az eladásról tárgyaljon a Lapcom tulajdonosaival", a regionális lapok tulajdonosait már "környékezi a Fidesz", és az operációval összefügghet az is, hogy múlt héten nyilvános lett: Pallagi Ferenc bulvárpápa, a Lapcom nagyhatalmú vezetője 10 év után távozik a cégtől. (Magyar Narancs)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt