Átvitték a tököli rabkórházba a bőnyi gyilkost

bűnügy
2016 október 27., 12:18
comments 59

Csütörtök délután a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban kihelyezett ülésén helyezte előzetes letartóztatásba a bőnyi lövöldözés gyanúsítottját, írja az MTI. A jogerős határozat meghozatala után a Terrorelhárítási Központ azonnal a tököli rabkórházba szállította a gyilkost.

A bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottját szállítják el a győri kórházból mentők és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai
photo_camera .MTI Fotó: Krizsán Csaba

A 76 éves Győrkös István ellen hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt rendeltek el nyomozást, akár életfogytiglant is kaphat.

Szerda reggel gépkarabéllyal adott le több lövést bőnyi házánál Győrkös a hozzá házkutatás miatt kiszálló rendőrökre. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozóját, Pálvölgyi Péter őrnagyot a fején érte halálos lövés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.