18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Találkozott már az imbolygó budapesti pornóteherautóval?

SZEX
2016 október 27., 09:31
comments 430

Fantasztikus, nyilván japánból importált találmány ez a kisteherautó, aminek nagy fekete üvegdobozszerűség van a platóján. Kívülről egyáltalán nem lehet belátni.

Az utcáról így néz ki:

photo_camera Fotó: Papp Gábor / Facebook

Belülről viszont így:

Papp Gábor ezt írja róla Facebookon:

"Napok óta folyik felnőtt film forgatása a Jegymester előtt parkoló sötétített teherautó rakterében. A film hátterét az utca forgataga adja, vélhetően több jelenetben is szerepet kaphattunk. Tájékoztatást a teherautó oldalára kiragasztott A4-es lapon kaptunk..., ami mellesleg folyamatosan imbolyog."

A legsúlyosabb tényleg a pornóteherautó oldalán elhelyezett A4-es figyelmeztetés:

photo_camera   Fotó: Papp Gábor / Facebook

A megoldás már csak azért is zseniális, mert ugye aki elég közel megy a cetlihez ahhoz, hogy el tudja olvasni, az nyilván mindenképpen benne lesz a pornófilmben, sőt, azt is el tudom képzelni, hogy úgy fog kinézni az olvasás, mintha direkt befelé kémlelne, hogy mi történik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.