Lekövérezték, ezért otthagyta Miss Izland a Las Vegas-i döntőt

bulvár
2016 október 30., 11:59

"Túl kövér, sok rajta a zsír, egyen kevesebbet, diétázzon,"

mondták a Miss International Grand szervezői a Las Vegas-i döntőre készülő Miss Izlandnak, aki erre nem volt hajlandó és otthagyta a versenyt. Arna Ýr Jónsdóttir az instagramjára feltöltött kézzel írt búcsúlevelét azzal kezdte, hogy

"én egy nagyon erős nő vagyok, de van, mikor az erőm nem elég."

link Forrás

Jonsdottirt a szervezők arra akarták utasítani, hogy csak vizet igyon a döntőig, reggelire semmit, ebédre pedig csak salátát egyen.

"A hazámban az alakom tökéletes. Remélem, hogy a verseny szervezői észreveszik, hogy 2016 van, és ha egy nemzetközi szépségversenyt rendeznek, észreveszik benne a nemzetközi szépségeket. Remélem fantasztikus lesz a show, tudom, hogy ott lenne a helyem"

zárta levelét Miss Izland. (Mashable)

UWE ANSPACH/dpa
photo_camera UWE ANSPACH/dpa


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.