Az egyházzal együtt gyűjt aláírásokat a melegházasság ellen az egyik fideszes képviselő

POLITIKA
2016 október 31., 10:24
comments 419

Pócs János, Jászapáti fideszes képviselője vasárnap tett ki egy képet arról, ahogy egy pappal együtt aláírtak egy ívet, amin az azonos neműek házassága és gyermekvállalása ellen gyűjtik az aláírásokat.

link Forrás
Pócs azt már nem részletezi, pontosan milyen aláírásgyűjtésbe kezdtek a kvótakampányból megmaradt tollakkal.

Jelenleg egy hasonló akcióról lehet tudni, ugyanis létezik egy AnyaApaGyerekek nevű polgári kezdeményezés, amivel el akarják érni, hogy az Európai Unióban legalább olyan szűkre szabják a család fogalmát, mint ahogy azt például a magyar Alaptörvényben is meghatározták. Az aláírásgyűjtést Frivaldszky Edit indította.

Egy európai polgári kezdeményezéshez legalább 7 uniós tagállamból legalább egymillió aláírást kell összeszedni, amivel jogalkotási javaslat előterjesztésére kérhetik az Európai Bizottságot olyan ügyekben, amelyekkel kapcsolatban az Unió hatáskörébe tartozik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.