Kultúrpercek: a nap műalkotása

kultúra
2016 november 02., 07:42
comments 150

Érdemes elmerülni a részletekben. Első, felszínes szemlélődésem során magam is csak a csodálatos "építési engedély" bélyegzőt fedeztem fel a plakáton, ami magabiztosan hirdeti, hogy ez a gigaberuházás vélhetően legális, a lakások vásárlóinak nem kell attól tartaniuk, hogy beköltözésük után buldózerek vonulnak fel lerombolni új otthonukat.

De az alaposabb szemlélőnek feltűnhet, hogy milyen furán áll szerencsétlen Kasza Tibor feje azon a stockfotó-testen, amire ráphotoshopolták. Ezúton is köszönöm az Elit Parknak és minden közreműködőnek, hogy így feldobták ezt az eleve napfényes, vidám reggelt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.