Itt a Trainspotting 2, akarom mondani, a T2 Trainspotting első hivatalos trélere

FILM
2016 november 03., 07:10
comments 35

Húsz évvel az első rész után hamarosan a mozikba kerül a Trainspotting második része, aminek immár hivatalos trélere is van, íme

link Forrás

A tréler ugyanazzal az Underworld számmal és majdnem ugyanazzal a hangalámondással kezdődik, mint az eredetié - bár a készítők azért érezték, hogy eltelt húsz év, így most már az élet mellett a Facebookot, Twittert, Instagramot választhatjuk annak reményében, hogy "valahol, valakit érdekel" az életünk.

Nagy öröm, hogy a heroinista lúzerek vidám csapata, Renton, Spud, Sick Boy és Begbie mellett Diane is visszatér - Kelly Macdonald közben nagy kedvencemmé nőtte ki magát a Gengszterkorzóban, de nagyot alakított a Black Mirror aktuális évadának záróepizódjában is. (Via NME. A forgatáson készült címlapképünk sokat elárul a filmről, Renton és Spud megint nagyokat fognak szaladni! Fotó: Jeff Mitchell/Getty Images)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.