Munkahelyén fogták el a rablót, aki pisztollyal ment az angyalföldi zöldségesre

bűnügy
2016 november 04., 05:34
comments 6

A munkahelyén fogták el a nyomozók a negyvenéves M. Krisztián csütörtök reggel, akit őrizetbe is vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Krisztián még október 21-én rontott be a III. kerületi Harrer Pál utcai gyógyszertárba, ahol ott dolgozót fegyverrel fenyegette, és bevétel átadására szólította fel. Mikor egy másik eladó is belépett az üzlethelyiségbe, Krisztián megijedt és elszaladt.

link Forrás

Két héttel később, november 2-án este a XIII. kerületi Petneházy utcai zöldségesnél próbálkozott:

fegyverrel megfenyegette az eladót, aki erre átadta a napi bevételt.

Krisztián pedig bringára pattant, és elkerekezett, hogy másnap rendben megjelenhessen a munkahelyén, ahol már a rendőrök várták. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.