Nincs maradandó sérülése a bőnyi rendőrgyilkosnak

bűnügy
2016 november 04., 06:30
comments 41

Ma temetik katonai tiszteletadás mellett a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársát, Pálvölgyi Pétert, akit múlt héten lőtt le Győrkös István bőnyi házánál. Miközben továbbra is kérdés, hogy miért nem a TEK vonult ki a házkutatásra, és miért nem tudták kihozni a meglőtt rendőrt közel fél órán keresztül a házból, a lövöldöző állapota sokat javult a tököli rabkórházban. Ügyvédje, dr. Léhner György a Borsnak elmondta, hogy

"a múlt héten még úgy tűnt, hogy védencem bal lába lebénult, mostanra azonban már tudja mozgatni, úgy tűnik, nem ért ideget az őt eltaláló lövedék, nem szenvedett maradandó károsodást."

Rendőri készültség Bőny főutcájában, a Szabadság úton, ahol lövöldözés volt. Mesterlövész hasal a középen látható autó tetején 2016. október 26-án.
photo_camera Rendőri készültség Bőny főutcájában, a Szabadság úton, ahol lövöldözés volt. Mesterlövész hasal a középen látható autó tetején. (Fotó: Krizsán Csaba / MTI)

Az ügyvéd hozzátette, hogy védene együtt kíván működni a hatóságokkal.

"Szerdán jártam nála, kifejezte, hogy részletes vallomást kíván tenni. Az ügyészség jövő hét elején hallgatja ki védencemet."

(Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.