Paul Pogba bombája a nap gólja

foci
2016 november 06., 16:36
comments 27
link Forrás

Az egyébként eléggé szenvedős periódust megélő Manchester United 3-0-ra vezet a Swansea ellen a Premier League-ben; minden valószínűség szerint nyerni fognak, és közelednek a dobogóhoz.

A Juventustól rekordpénzért hozott Pogbát sokat bántották a szurkolók, mert lassan szokott vissza az angol bajnokságba, de kezd magára találni.

Hét közben épp Mourinho legénysége kapta a legnagyobb gólt az Európa Ligában, akkor a Fenerbahce verte a vörösöket, de úgy fest, a pofonból hétvégére felállt a csapat.

A Liverpool és a Chelsea kiütéssel nyert, a Manchester City és az Arsenal döntetlent játszott a bajnokság 11. fordulójában:

Liverpool - Watford 6-1
Chelsea - Everton 5-0
Arsenal - Tottenham Hotspur 1-1
Manchester City - Middlesbrough 1-1

Szoros az élvonal: Liverpool 26, Chelsea 25, Manchester City 24, Arsenal 24, Tottenham 21, Manchester United 18.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.