Még bezárta a kutyáját, mielőtt tüzet nyitott a rendőrökre Győrkös István

bűnügy
2016 november 07., 16:14
comments 117

Nem egyből a kiérkezésük után nyitott tüzet a rendőrökre Győrkös István, aki október 26-án az otthon tartott karabélyával megölte a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik nyomozóját. A hvg szerint a lövöldözés előtt még be akarta zárni a kutyáját, aztán ki-be mászkált a házból, telefonált is, de a rendőröket nem akarta beengedni. Győrkös István

A lap emlékeztetett arra, hogy az NNI-ben főosztályvezetői döntés született arról, hogy nincs szükség a TEK támogatására a házkutatásnál, amit pont az illegálisan tartott fegyverek miatt rendeltek el. Most azzal indokolják a döntést, hogy elfogásról nem volt szó a határozatban, csak egy objektum átkutatásáról, ilyenkor pedig nem kötelező a TEK értesítése.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.