A próbababává fagyás napok alatt letarolta az internetet

internetek
2016 november 08., 14:28
comments 92

A kétes emlékű (bár utólag meglepően sikeresnek bizonyuló) ice bucket challenge óta nem volt ennyire sikeres virális videótartalom az interneten: pár nap alatt söpört végig a mindenen a játék, amiben híres és kevésbé híres emberek úgy filmeztetik le magukat, hogy közben próbababa pózba fagyva nem mozognak.

Mint minden virálissá váló játék, ez is a fiatal internetezők között kezdett el terjedni a közelmúltban, a #mannequinchallenge hashtag alatt gyűltek a videók. Majd aztán jöttek a felnőtt hírességek és ellopták a showt.

Ilyen volt egy sima gimis lefagyás:

link Forrás

Vagy ilyen volt, amikor fiatal srácok szórakoztak ezzel:
link Forrás

Majd elkezdtek áramlani a hírességek. Például a Destiny's Child:
link Forrás

Vagy Adele:

link Forrás

És persze Hillary Clinton is, aki nem hagyhatott ki egy ekkora ziccert ilyen kevéssel a választások előtt. A kampánygépén Bill Clinton és Jon Bon Jovi társaságában fagyott le, hogy ezzel is a szavazásra buzdítson:
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.