Bence saját barátnőjétől lopott!!4

bűnügy
2016 november 09., 10:19
comments 50

Augusztusi siófoki nyaralásuk alatt többször elvette a húszéves H. Bence barátnője bankkártyáját, amiről különböző összegekben pénzt vett le. A lánynak egy idő után feltűnt a számlájáról hiányzó pénz, kérdőre is vonta barátját, aki előbb tagadott, majd bevallotta a bűncselekményt. Bence ellen most információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak. Miért nem kért kölcsön? (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.