Győrkös nem árulja el, hogy kitől volt a Kalasnyikov és miért lőtte le vele a rendőrt

bűnügy
2016 november 09., 07:18

Megtagadta a vallomástételt Győrkös István, aki még október 27-én lőtte le a bőnyi házához érkező nyomozót, írja a Magyar Idők. A lap úgy tudja, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda főmunkatársát meggyilkoló férfi nem hajlandó elárulni, hogy

kitől vásárolta a lövöldözéshez használt Kalasnyikovot, ahogy arról sem beszél, miért tüzelt.

A bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottját szállítják el a győri kórházból mentők és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai
photo_camera .MTI Fotó: Krizsán Csaba

Győrkös ügyvédje, Léhner György korábban arról beszélt, hogy a férfi tíz évvel ezelőtt vásárolta a fegyvert, miután megfenyegették. Az ügyvéd múlt héten újságíróknak még azt mondta, hogy védence minderről vallomást is tesz. A Magyar Idők úgy tudja, hogy Léhner a hét végén járt Győrkösnél a tököli rabkórházban, és akkor döntötték el, hogy mégsem vall a rendőrgyilkos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.