Obama: A Nap holnap is felkel

külföld
2016 november 09., 06:01
comments 109

Barack Obama amerikai elnök egy alig kétperces videóüzenettel fordult honfitársaihoz. A választás előtt rögzített szövegben azt mondja, hogy szerinte a többség örül, hogy véget ért a választás, mert ez nagyon kimerítő kampány volt, nagyon szokatlanul sok durvasággal.

Arra figyelmeztet, hogy akárki is győzött, a demokrácia csak erősebb lett egy újabb választástól. És a győztes és a vesztes szavazói is dolgozzanak azon, hogy még jobbak legyenek. És Amerika ettől lett ilyen sikeres. az emberek honfitársakként, amerikaiaként tekintsenek egymásra, ne pedig mint demokratákra és republikánussokra.

link Forrás
Végül pedig emlékeztet, hogy a Nap holnap is felkel, és Amerika továbbra is a Föld legnagyszerűbb országa marad.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.