Pár száz szavazat a különbség Floridában magas feldolgozottság mellett

külföld
2016 november 09., 00:19

48,5-48,5 százalékon áll Trump és Clinton Floridában, miközben a feldolgozottság már 89 százalék.

Percről percre változik az arány, de most egy ideig csak néhány száz szavazat volt köztük. Ez sokaknak eszébe juttathatja a 2000-es választást, ahol végül száznál is kevesebb szavazat volt Bush és Gore között Floridában, és kínos, decemberig húzódó huzavona volt az újraszámlálás körül.

Az is igaz, hogy a még meg nem számolt szavazatok jelentős része Palm Beach és Broward körzetben van (ez Miami és környéke), és ezek várhatóan Clinton-szavazatok.

Ha Trump bukja Floridát, akkor nincs valószínű útja a 270-ig, legfeljebb matematikai.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.