Rogán szerint nem kudarc a kedden elbukott alkotmánymódosítás

POLITIKA
2016 november 09., 07:55
comments 72

Szerda reggel a Tv2 Mokka című reggeli műsorának volt vendége Rogán Antal, aki kijelentette,hogy

nem tekinti kudarcnak azt, hogy kedden a parlament nem támogatta Orbán Viktor miniszterelnök alkotmánymódosítási javaslatát.

Igaz, a kormány propagandaért felelős minisztere a közel tízmilliárdos kampánnyal is eredménytelen népszavazást is sikernek értékelte. Rogán Antal szerint az európai kormányok túlnyomó többsége "rosszul csinálja", amikor bevándorláspárti politikát folytat, mert az emberek nem ezt szeretnék. A magyar kormány pedig folytatni fogja a küzdelmet:

"ott leszünk az európai kormányfők ülésén és ott küzdeni fogunk a kvóta ellen."

Érdekes, hogy kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában, és szerda reggel a Mokkában sem kérdezték a minisztert

állítólagos dubaji útjáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.