A magyar kormány washingtoni főlobbistája máris széles nyelvcsapásokkal üdvözli Trump győzelmét

külföld
2016 november 10., 12:23
comments 82

A volt floridai képviselő, Conne Mack legalább 1,1 millió dollárt kap a magyar kormánytól, hogy képviselje Washingtonban az ország érdekeit.

Mint délelőtt jelentettük, Mack hosszú hónapokon át gyalázta a republikánus elnökjelöltet, Donald Trumpot: gyávának, képmutatónak, szégyennek nevezte az üzletembert a Twitteren.

Tegnap aztán fordult a kocka: Mack meleg hangú Twitter-üzenetben köszönte meg a Trump-kampány önkénteseinek a kemény munkát.

Mi történhetett?


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt