„Ennyi hülye vén kurvát" - mondta a lakók képviselőjére a 61 éves fideszes szolnoki polgármester, aki nem is sejthette, hogy be van kapcsolva a mikrofon

POLITIKA
2016 november 10., 15:12

Szalay Ferenccel, Szolnok fideszes polgármesterével egy október végi képviselő-testületi ülésen szaladt el a ló: az egyik napirendi pontban azt tárgyalták, hogy létesüljön-e parkoló egy lakóházak mögötti részen egy 4 milliárd forintos önkormányzati bővítés részeként. A testület a projekt ellen tiltakozó lakók képviseletében meghallgatott egy idős hölgyet, majd amikor a hölgy távozott, Szalay, aki egyébként 61 éves, csak annyit mondott:

„Ennyi hülye vén kurvát"

- majd kikapcsolta a mikrofont. A dolgot az MSZP-sek hozták most nyilvánosságra.

link Forrás


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.