Havazni fog a hétvégén!!4

időjárás
2016 november 10., 15:30
comments 38

Még hófúvásra is figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat hétvégére szóló előrejelzése, ami szerint igazi novemberi vacogás várható sok csapadékkal.

Péntek

Nyugat felől folyamatosan beborul, és esni kezd. A csapadék nagy mennyisége miatt Somogy, Vas és Zala megyére elsőfokú figyelmeztetést is kiadtak. Az Alpokalja magasabban fekvő részein már napközben, majd késő estétől az ottani síkvidékeken várható havas eső, hó. A legmagasabb hőmérséklet általában 7-12 fok között alakul, de az Alpokalján, és az Északi-középhegység északi oldalán csak 4-6 fok lesz.

Szombat

Országszerte esni fog, illetve a Dunántúlon és északkeleten havazhat is. Eközben többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódhat a szél, ami észak-dunántúli hegyekben hófúvásokat is okozhat. Napközben csak 1-9 fok várható.

Vasárnap

Folyamatosan csökken a felhőzet, így már csak keleten várható eső és hó. Később országszerte kisüt a nap. A maximumhőmérséklet 0 és plusz 7 fok között valószínű.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.