Hogyan adjunk el egy rossz hírt jóként?

gazdaság
2016 november 10., 04:18

Hamarosan kizárólag csomagként lehet majd feladni a postán azokat a küldeményeket, amelyek szabálytalan alakjuk miatt nem férnek be a levélszekrénybe, tudta meg a Magyar Idők. A lap egyből kedvet is próbál csinálni a dologhoz, kiemelve, hogy ennek az az előnye, hogy

a küldemények a teljes szállítási folyamat során nyomon követhetők lesznek

a posta honlapján és mobilappján. Így már szinte mellékes is, hogy míg eddig egy 49 grammos, szabálytalan alakú küldemény feladása 150 forintba, de még egy 1999 grammosé is legfeljebb 960 forintba került, ezután súlytól függetlenül 2000 grammig 1290 forintot kell majd fizetni az ilyen küldeményekért. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.