Orbán Viktor: Szent Márton a szociális piacgazdaság védőszentje

POLITIKA
2016 november 10., 15:17
comments 115

Szent Márton és Európa címmel rendeztek egyházi konferenciát az Országgyűlésben, amin a miniszterelnök is felszólalt. Orbán Viktor szerint Szent Márton

"a szociális piacgazdaság védőszentje",

akinek a szíve és a józan esze is a helyén volt, mikor a legenda szerint a rászorulónak köpenye egy részét adta oda, és így egyikük sem fagyott meg. A miniszterelnök szerint

"az irgalmasság parancsa sohasem lehet egyenlő önmagunk tönkretételével; egy ország is csak addig nyújtózkodhat, ameddig a takarója ér, különben csak idő kérdése, és összeomlik a gazdaság."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt