Vona felesége Lévai Anikónak: Anyaként kérem Önt arra, hogy állítsa le a férjét

2016 november 10., csütörtök 21:39
604

Miután a Tv2 Tények extra című műsorában arról beszélt Terry Black, hogy 2001 és 2003 között szemtanúja volt, hogy a Jobbik elnökének homoszexuális kapcsolatai voltak, Vona Gábor felesége nyílt levelet írt Lévai Anikónak. A Facebookra posztolt szövegben Vona-Szabó Kriszta azt írja, hogy bár tudja, hogy egy politikus feleségének sok mindent el kell viselnie,

"ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve."

"A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír” szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk,"

- írja Vona-Szabó, aki nem tudja elfogadni, hogy miért nem elég férje politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni. Mivel nem lát más megoldást,

"feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat."