Vona felesége Lévai Anikónak: Anyaként kérem Önt arra, hogy állítsa le a férjét

2016 november 10., csütörtök 22:39
598

Miután a Tv2 Tények extra című műsorában arról beszélt Terry Black, hogy 2001 és 2003 között szemtanúja volt, hogy a Jobbik elnökének homoszexuális kapcsolatai voltak, Vona Gábor felesége nyílt levelet írt Lévai Anikónak. A Facebookra posztolt szövegben Vona-Szabó Kriszta azt írja, hogy bár tudja, hogy egy politikus feleségének sok mindent el kell viselnie,

"ezúttal azonban olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve."

"A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír” szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk,"

- írja Vona-Szabó, aki nem tudja elfogadni, hogy miért nem elég férje politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni. Mivel nem lát más megoldást,

"feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt