Elnézést kért nem helyénvaló szavai miatt a szolnoki polgármester, aki azt mondta a közgyűlésen: „Ennyi hülye vén kurvát!”

Szolnok fideszes polgármestere, Szalay Ferenc az önkormányzat októberi közgyűlésén a lakók képviselőjének felszólalása után egy véletlenül bekapcsolva felejtett mikrofonba véletlenül belemondta, hogy

Ennyi hülye vén kurvát!,

amit a jelenlévő MSZP-sek pont videóra vettek és feltöltötték a Youtube-ra. Szalay Ferencnek ezek után egy emberként ugrott neki a Jobbik, az MSZP, az Együtt, a PM és a DK, többen lemondásra kérték.

Egyébként azért mondott ilyen csúnyaságot, mert valami nagyon bántó dolgot pletykálnak róla a városban, ami megviseli az egész családját és felgyülemlett benne a feszültség, egyáltalán nem a közgyűlésnek szánta.

Az MTI-n keresztül ma eljuttatott egy közleményt a külvilágnak, amiben elnézést kér a nem helyénvaló szavaiért.

„Aki ismer engem, az pontosan tudja, számomra mennyire fontosak az idősek, mennyire sokat adok véleményükre és tanácsaikra”

– mondta és reméli, a szolnoki nyugdíjasklubokkal, idősügyi tanáccsal végzett munkát nem befolyásolják a jövőben a "helytelenül elmondott" szavak és az emiatt érkező politikai támadások.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.