Símaszkban, 8 centis késsel fenyegetőzve rabolt ki egy trafikot egy férfi, nyolc év fegyházat kapott érte

bűnügy
2016 november 11., 17:22
comments 127

Egy 21 éves férfit korábban zsarolás, lopás, szemérem elleni erőszak miatt is büntették, valamelyik miatt börtönbe is került. Miután 2016 januárjában kiszabadult, nem sokáig tétlenkedett, két nap múlva, január 27-én símaszkot, kesztyűt, kést pakolt be a táskájába, Türjéről áttaxizott Zalaegerszegre, és ott egy parkban felvette a símaszkot.

Ezután bement egy zalaegerszegi trafikba és a 8-10 centis késsel azt követelte az eladótól, hogy adjon oda neki mindent. Az eladó megmutatta neki a pénztárgépet, amiből a férfi kivett 276 ezer forintot és elfutott. Ezután visszaöltözött, hazataxizott, a rendőrök meg másnap elfogták és szinte hiánytalanul megtalálták nála a pénzt.

Most pénteken mondták ki az ítéletet, nyolc év fegyházbüntetést kapott. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.