Símaszkban, 8 centis késsel fenyegetőzve rabolt ki egy trafikot egy férfi, nyolc év fegyházat kapott érte

bűnügy
2016 november 11., 17:22

Egy 21 éves férfit korábban zsarolás, lopás, szemérem elleni erőszak miatt is büntették, valamelyik miatt börtönbe is került. Miután 2016 januárjában kiszabadult, nem sokáig tétlenkedett, két nap múlva, január 27-én símaszkot, kesztyűt, kést pakolt be a táskájába, Türjéről áttaxizott Zalaegerszegre, és ott egy parkban felvette a símaszkot.

Ezután bement egy zalaegerszegi trafikba és a 8-10 centis késsel azt követelte az eladótól, hogy adjon oda neki mindent. Az eladó megmutatta neki a pénztárgépet, amiből a férfi kivett 276 ezer forintot és elfutott. Ezután visszaöltözött, hazataxizott, a rendőrök meg másnap elfogták és szinte hiánytalanul megtalálták nála a pénzt.

Most pénteken mondták ki az ítéletet, nyolc év fegyházbüntetést kapott. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.