A CBA-vezér beszél az állami milliárdokból Mészáros Lőrinc által felújított lovasközpont átadóján

gazdaság
2016 november 12., 15:23
comments 109

A fenti képen Lázár Vilmos, a Magyar Lovas Szövetség elnöke – egyben a CBA felügyelőbizottságának elnök – nyilatkozik a sajtónak a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont új fedett lovardájának átadásán 2016. november 12-én. (MTI Fotó: Komka Péter.)

A közel 1,9 milliárd forintos beruházásból megépült fedeles lovarda csupán az első üteme annak a nagyszabású fejlesztésnek, amelyre a kormány összesen 6,8 milliárdot szánt.

Miután kiírták a közbeszerzést, a felcsúti aranypolgármester, Mészáros Lőrinc Mészáros és Mészáros nevű cégének nem is volt vetélytársa. A nettó 6,2 milliárd forintos vállalási ár 1,6 milliárddal magasabb a szerződés előzetesen becsült értéknél.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.