Király Gábor Szombathely díszpolgára lett

POLITIKA
2016 november 13., 08:38
Király Gábor átveszi a díszpolgári címet a jelenlegi fideszes polgármestertől 2016-ban
photo_camera Király Gábor átveszi a díszpolgári címet. Fotó: Bonyhádi Zoltán / Nyugat.hu - a Nyugat.hu engedélyével.

Megkapta díszpolgári címét Király Gábor, a szombathelyi Haladás és a magyar válogatott legendás kapusa. Királyt már tavaly szeptemberben Szombathely díszpolgárának javasolta egykori játékostársa, a Haladás volt csapatkapitánya, Balassa Péter. Ő most a Jobbik színeiben képviselő a városi közgyűlésben.

A díszpolgári címet idén júniusban oda is ítélték neki, és már akkor úgy tervezték, hogy a Szent Márton gálán adják majd át neki. Meg is történt, a díjat azzal indokolták, hogy Király sportkarrierje mellett családcentrikusságával és hagyományos értékekbe vetett hitével is példát mutat. (Via Nyugat.hu - a lap külön cikkben emlékezett meg magáról az eseményről, a Szent Márton gáláról. Ki ne hagyják, a nap képes beszámolója!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.