Úgy bealudt a villamoson, hogy mire felébredt, a rendőrök már vissza is szerezték a laptopját

bűnügy
2016 november 13., 14:56
comments 71

Már csak a kellemes részét észlelte a kirablásának az a srác, aki szombat hajnalban aludt be a 6-os villamoson. Egy 53 éves budapesti férfi 4:31-kor lépett oda hozzá a Karinthy úti megállóban, majd közel 4 percnyi óvatos matatás után kihalászta a táskájából a laptopját. A srác közben meg sem mozdult.

link Forrás
Mivel közben a térfigyelő központban az egész kifosztást végignézték, szóltak a rendőröknek, akik még helyszínen elfogták a tolvajt. Mikor a rendőrök visszaértek a villamoshoz a laptoppal, a srác még mindig a legnagyobb nyugalommal aludt. Csak az őt felébresztő rendőrök közölték vele, min ment keresztül.

Sz. Sándort előállították, és kifosztás miatt eljárást indítottak ellene, kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.