Kápével fizetni a kasszánál, 2016-ban? Hát mekkora lámaság az ilyen! Mikor ott a kártya!

hirdetés
2016 november 14., 08:06
comments 173
ad

Ki ne szeretnek ajándékot kapni valamiért, amit amúgy is megtenne! Hát most pont ilyen akció van a Tescóban, a Burger Kingnél és a Líra könyvesboltokban. November 20-ig tart még a MasterCard kampánya, melynek idején sült krumplit, könyvkupont vagy hátizsákot kapsz, ha nem kínlódsz a kápéval a kasszánál, hanem MC-debitkártyával fizetsz.

És ki nem fizet manapság kártyával? Készpénzzel molyolni? 2016-ban? Még nézni is rossz!

via GIPHY

Amikor már ott dudál mögötted a következő kocsi a Drive In-ben, egyik kezedben az ital, másikban a kajászacskó és a harmadikkal épp vennéd el a marék aprót... Amikor Manyika ölni tudna a szemével, mert nem, nincs kisebb és nem, nem tudsz adni 135-öt apróban... Amikor végre meglátod a polcon a díszkiadású Materializmus és empiriokriticizmus-t, de pont nincs nálad elég pénz...

Nem, 2016-ban az ember már ne akarjon bíbelődni papírlapokkal és fémkorongokkal. Magunk mögött hagytuk a gőzmozdonyt, a tárcsás telefont és a hétzenés kvarcórát, miért kéne pont a készpénzhez ragaszkodni a hétköznapi kisebb-nagyobb vásárlásoknál, amikor ott a gyors, kényelmes, biztonságos kártya? De tényleg, miért?

Ká pé helyett ká rtya! Kényelmesebb és még ajándékot is kapsz!
photo_camera Ká pé helyett ká rtya! Kényelmesebb és még ajándékot is kapsz!

A MasterCard akciójának további részleteiről itt tájékozódhatsz!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.