Simán kikaptunk a svédektől Király Gábor búcsúmeccsén

futball
2016 november 15., 20:58
comments 144

A Groupama Arénában rendezett felkészülési mecscen a magyar válogatott több játékosától is elbúcsúzott. Most lépett utoljára pályára válogatott mezben Király Gábor és Juhász Roland. Szintén búcsúzott Hajnal Tamást és Vanczák Vilmos is, de ők csak a pálya széléről nézték a meccset.

Király Gábor kezet fog a helyére beálló Megyeri Balázzsal - Fotó: MTI/Kovács Tamás
photo_camera Király Gábor kezet fog a helyére beálló Megyeri Balázzsal - Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az első gól akkor csúszott be, amikor Király Gábor lejött a pályáról, és Megyeri Balázs állt be a helyére. Egyből a 29. percben kapott egy találatot Sam Larssontól. A második svéd gólt pedig Isaac Thelin lötte be a 66. percben.

A magyar csapat szépíteni sem tudott, sima vereség lett a vége. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.