Eltévedt őz pottyant a zamárdi szálló medencéjébe

baleset
2016 november 15., 09:55
comments 66

Hétfőn délelőtt érkezett segélyhívás a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy egy zamárdi szálló medencéjébe beleesett egy őz, és onnan nem tud kijönni.

A balatonföldvári körzeti megbízottak siettek a helyszínre, ahol sikerült a partra húzniuk a teljesen kimerült állatot. A vemhes őzsutát pokrócra fektették, majd átadták a helyi vadásztársaságnak, akik az állatot a természetes élőhelyére vitték, és ott szabadon engedték. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.